Jump to content

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak wspominałem w artykule, który zapowiadał start forum (tutaj), chcę, żeby osoby aktywne i pomocne dla całej społeczności robiły to nie tylko z własnej przyjemności, ale także ze względu na możliwość otrzymywania gratyfikacji. Nie jesteśmy dużym serwisem - obecnie reklamy nie generują nawet tyle, bym nie musiał do tematu dokładać, ale z czasem się to zmieni.

Gdy na forum będzie już co najmniej 100 aktywnych użytkowników, będę chciał uruchomić comiesięczne "konkursy" dla najaktywniejszych / najbardziej pomocnych użytkowników, w których nagrodami będą m.in. vouchery na ładowanie do Elocity (20, 50, 100 zł), zniżki na ładowarki do samochodów elektrycznych oraz zniżki na różne gadżety smart home, akcesoria :)

Zapraszajcie znajomych, aktywizujmy się i stwórzmy naprawdę fajną społeczność w miejscu. w którym wygodniej wszystko można będzie znaleźć i przeczytać, niż na grupie FB.

Można też zorganizować spotkanie na parkingu lub wspólny przejazd tą samą trasą, porównać wyniki zużycia (najwyższą i najniższą) 😆

• Autor
13 minut temu, Yamatano said:

Można też zorganizować spotkanie na parkingu lub wspólny przejazd tą samą trasą, porównać wyniki zużycia (najwyższą i najniższą) 😆

zdecydowanie! tutaj za jakiś czas mam w planie porozmawiać z EV Klub Polska, którzy dość regularnie organizują takie zloty